Pulmapäev Tartus


Esimest korda kohtusin ma Taisi ja Steveniga 2022. aasta maikuus, kui nad tulid minu juurde paarisessioonile. Mida aga ma ei oodanud oli see, et aasta hiljem kirjutavad nad mulle taas sooviga, aga seekord hoopis soovides saada pakkumist nende pulmapäeva jäädvustmiseks. Ilmselgelt elevus oli laes, sest no kui eriline see on kui tullakse tagasi ning veel sellise sooviga!


Järgnev aasta möödus hoides silma peal saadetud Pinterest board'il, vahetades emaile ning saades ka kokku ja arutades läbi kõiki detaile. Ja elevus aina kasvas iga mööduva kuuga, kuniks lõpuks oligi maikuu lõpp käes.


Ja kusjuures ma olin nendega tehniliselt lausa 2 päeva - 30.05 tegid nad kahekesi Tallinnas privaatse abielu registreerimise peale mida tegime Õnnepalee ümbruses ka pisikese pildistamise, et ka see päev pildile jäädvustada. Ning suur pulmapäev toimus järgmine päev, 31.05 Tartus koos kõigi nende pere ja sõpradega. Mõlemad päevad olid nii armsad ning nende armastus üksteise ja oma lähedaste vastu kumas läbi igalt pildilt - tõelised õhus on armastust päevad!


Taisi & Steveni tagasiside galeriile:

"Greete, no lihtsalt üks suur OMG! sulle! Lihtsalt nii imelised pildid ja nii hästi tabatud hetked! Teed ikka nii õiget asja ja me ei saaks rohkem rahul olla. Suur-suur aitäh!

Raske on isegi mingeid lemmikuid valida ausalt. Sa jääd meie fotograafiks vist elu lõpuni."


TEGIJAD

Koordineerimine & dekoreerimine: Pulmapiigad

Pulmaisa: Sten Sumberg

Peopaik: Emajõe Lodjakoda

Hotell: Lydia hotell

MUAH: Kseniia

Lilled: Sume Pojeng

Pulmakleit: Kerst.In Couture

Catering: Royal Catering Tartu

Saksofonil muusika: Henri Aruküla

Video: Calvin Kolk & Randel Pomber

Pulmakutsed & muud trükised: Spring Stuudio